AVENIR SOLUTIONS

Avenir Solutions adviseert en ondersteunt organisaties op verschillende terreinen, waarbij het doel een betere effectiviteit en efficiëntie van de bedrijfsprocessen is. Advies en ondersteuning is gericht op de ontwikkeling en verhoging van kwaliteiten van mensen en middelen in organisaties.

 

Samen met de opdrachtgever werk ik aan mogelijke voorstellen ter verbetering. Er worden geen dikke onleesbare rapporten gemaakt, maar er komt een kort en bondig verslag van de bevindingen met een plan van aanpak. Samen met de opdrachtgever kan er dan uitvoering worden gegeven aan het plan van aanpak. Volgens die werkwijze is het mogelijk om op korte termijn een nóg beter gestructureerde organisatie neer te zetten.

 

Door coachend en probleemoplossend samen te werken met de opdrachtgever en haar medewerkers, zal er op een kundige en ontspannen wijze snel resultaat geboekt kunnen worden.

 

Ik kan u van dienst zijn op projectbasis, maar ook voor enkele uren per week kunt u gebruik maken van mijn expertise. Ik ben inzetbaar op verschillende werkterreinen zoals personeelsadvies, kwaliteit- en arbo-advies, verandermanagement, training, coaching etc.

 

Avenir Solutions is een organisatieadviesbureau dat u gericht advies geeft en operationeel ondersteuning biedt.

 

Personeel en organisatie:

 

Organisatieadvies:

 

Bedrijfstrainingen:

 

Productie

 

Kwaliteitszorg

 

Verkoop- en inkoopbeleid:

IT Consultants © 2010 | Privacy policy